شناسایی و توقیف بیش از ۲۵ دستگاه حفار غیرمجاز در لرستان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان از شناسایی و توقیف بیش از ۲۵ دستگاه حفار غیرمجاز در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای لرستان، داریوش حسن‌نژاد اظهار کرد: با هوشیاری و همت مدیریت منابع آب و نیروهای گشت و بازرسی و همکاری نیروی انتظامی دورود دو دستگاه حفار غیرمجاز در منطقه چالانچولان این شهرستان کشف و توقیف شد.

وی تصریح کرد: این دو دستگاه که شامل یک دستگاه حفار تراکتوری و یک دستگاه حفار برقی بودند به‌صورت شبانه در مناطق مختلف اقدام به حفر چاه‌های غیرمجاز می‌کردند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان خاطرنشان کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر با تغییر روش‌های حفاری و استفاده از دستگاه‌های حفار برقی با ابعاد بسیار کوچک‌تر نسبت به دستگاه‌های قبلی و حفاری بدون صدا و عدم وجود مشکلات حمل‌ونقل، این نوع تخلفات بیشتر شده است.

حسن‌نژاد اضافه کرد: در سه سال گذشته بیش از ۲۵ دستگاه حفار غیرمجاز در سطح استان شناسایی و توقیف شده است.

وی بیان کرد: با توجه به اهمیت حفاظت منابع ارزشمند آب زیرزمینی و خساراتی که برداشت‌های غیرمجاز آب به این منابع وارد می‌کند از تمامی هم استانی‌های عزیز درخواست می‌شود هرگونه حفاری غیرمجاز را به اطلاع ادارات منابع آب شهرستان‌ها برسانند.

کد خبر: 925
  تاریخ خبر : 25 فروردین 1400
 2411
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 36
  • بیشترین بازدید همزمان : 485
  • بازدید امروز : 335
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 18,168,952
  • آخرین به روزرسانی : 14 اردیبهشت 1404 08:38:40
  • شناسه IP شما : 3.14.249.217

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : خرم آباد – میدان 22 بهمن – بلوار ولیعصر – بالاتر از تقاطع 60 متری – شرکت آب منطقه ای لرستان
  • کدپستی : 6814993437
  • تلفن : 06633224023
  • فاکس : 06633208060
  • پست الکترونیکی : lsrw[at]lsrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا : 06633206020